Kulku alueella

Tavoitteenamme on taata turvallinen työympäristö ja henkilöstön sekä ympäristön hyvinvointi. Yritysten oman henkilöstön ja alueella toimivien urakoitsijoiden turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Turvallisen työn perustana ovat yhteiset turvallisuusperiaatteet ja -säännöt.

Suurteollisuuspuiston aluetta valvovat vartijat kamera- ja kulunvalvontajärjestelmän avulla. He opastavat vieraita, estävät asiattomien pääsyn teollisuusalueelle ja valvovat tehdasalueelle tulevaa ja sieltä lähtevää rahtiliikennettä.

Suurteollisuuspuiston henkilöliikenneporteista kuljetaan henkilökohtaisella kulunvalvonta-avaimella. Vierailijat rekisteröidään kulunvalvontajärjestelmään vieraiden vastaanoton yhteydessä.

Kuljetpa miten tai millä tahansa Suurteollisuuspuistossa, noudata aina liikennesääntöjä ja erityistä varovaisuutta, sillä tehdasalueella liikkuu paljon ajoneuvoja ja työkoneita. Huomioi, että sähköpotkulautojen käyttö on kielletty alueella. On tärkeää muistaa, että monista työkoneista on erittäin rajoitettu näkyvyys.

Liikennetta