Vapaa-aika

Kuntosali

Käyttöoikeuden Suurteollisuuspuiston kuntosaliin saa BOHAn henkilöstöpäällikkö Reijo Salmiselta, puh. (02) 5358 208. Myös eläkeläisillä on mahdollisuus käyttää kuntosalia. Henkilöstön perheenjäsenet voivat käydä myös salilla niin, että avaimen haltija on itse läsnä.

Flexim-avainta ei saa koskaan luovuttaa ulkopuoliselle – ei edes oman perheen jäsenelle! Kuntosali on käytettävissä päivittäin kello 4.30 - 23.00. Opastusta laitteiden käytössä saa työterveyshuollosta.

Kuntosalikäyntejä seurataan säännöllisesti. Jokaisen salilla kävijän tule leimata sisääntulonsa – eikä samalla oven avauksella mene montaa kävijää sisään, jotta kävijämäärät nähdään todellisena. 

Vaskiranta 

Vaskiranta sijaitsee Säkylän kunnassa Pyhäjärven rannalla. Alueen pinta-ala on 4,3 hehtaaria, ja rantaviivaa on yhteensä 990 metriä. Majoituspaikkoja on sata. Majoitusvarauksia ovat oikeutettuja tekemään BOHAn, NNH:n ja kumppanuusyritysten palveluksessa olevat henkilöt. Rannan käyttöoikeus on myös näiden henkilöiden perheenjäsenillä ja BOHAn eläkeläisillä puolisoineen. Lisätietoa alla olevista liitteistä ja kohdasta Ajankohtaista.

Mökkivaraukset osoitteessa:

http://finsrv0001.boliden.fi 

Bolidenin kerhotalon juhlasalin käyttövuorot

Katso lista kohdasta Ajankohtaista.

Liitetiedostot