Nornickel Harjavallan vuosihuolto 2020

Tältä sivulta löydät yleistä tietoa Nornickelin vuosihuollosta.

MEDIATIEDOTE 19.3.2020: 
Nornickelin ja Bolidenin vuosihuollot siirtyvät

Vallitsevan tartuntatautitilanteen vuoksi Nornickel ja Boliden ovat varotoimenpiteenä päättäneet siirtää Harjavallan Suurteollisuuspuistoon toukokuulle suunniteltuja vuosihuoltojaan myöhempään ajankohtaan.

Tämän hetkisen suunnitelman mukaan Nornickelin uusi vuosihuollon ajankohta 18.–30.8.2020 on Bolidenin 18.–29.8.2020. Vuosihuollot toteutetaan yhteistyössä monen eri yrityksen kanssa. Tänä vuonna sekä Bolidenin että Nornickelin vuosihuolloissa työskentelee useita satoja henkilöitä yli 50 urakoitsijayrityksestä.

Tavoitteena 0 nollatapaturmaa!

Tavoitteenamme on toteuttaa vuosihuolto ilman tapaturmia, läheltä piti -tilanteita, syttymiä, terveyshaittoja tai ympäristöhaittoja. Tämä edellyttää jokaisen työntekijän panostusta ja vastuunkantoa omasta tekemisestä.

Urakoitsijoiden tulee suorittaa Harjavallan Suurteollisuuspuiston turvallisuuden yleisperehdytyksen lisäksi NNH:n vuosihuoltokoulutus sekä pitää verotiedoin varustettu kuvallinen kulkukortti jatkuvasti näkyvillä ja työturvallisuuskortti mukana, jotta osastoillamme voi työskennellä.

Ennen vuosihuoltoa ja sen aikana huomioitavat asiat:

Tänä vuonna mitään koulutuksia ei pidetä paikan päällä, vaan ne suoritetaan verkossa.

1. Luo ALKUun tunnukset kaikille yrityksen työntekijöille. Henkilöiden veronumerot on oltava oikein ALKUssa. Perehdytyksiä ei pääse suorittamaan ennen kuin henkilön veronumero on syötetty oikein ALKUun.

2. Suorita Harjavallan Suurteollisuuspuiston turvallisuuden yleisperehdytysvideo
(http://koulutus.suurteollisuuspuisto.com/). Voimassa 12 kuukautta.
Alueelle pääsyn edellytys. (kesto noin 30 minuuttia)

3.
Suorita Nornickelin Turvallisuusperehdytys verkossa vähintään kaksi arkipäivää ennen alueelle saapumista. Osoite: http://koulutus.nornickel.fi (Rekisteröidy palveluun –napin takaa).

Voimassa vuoden. Kirjautuessasi järjestelmään tarvitset veronumerosi sekä rekisteröityessäsi Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämästä työturvallisuuskortista voimassaolopäivämäärän.
(kesto noin 25 minuuttia)

4. Suorita Nornickel Vuosihuoltoperehdytys 2020 vähintään kaksi arkipäivää ennen alueelle saapumista. Perehdytys suoritetaan samassa osoitteessa kuin Nornickelin Turvallisuusperehdytys.
(kesto noin 15 minuuttia) 
 
Työskentely vuosihuollossa 18.8-30.8.2020 edellyttää kaikkien yllä mainittujen perehdytysten suorittamista
.

Siirtyminen alueelle tapahtuu ilmoittautumispisteen (kontti) kautta (Torttilan puoleisen Länsitien portin vieressä). Kontti on avoinna 10.8.2020-28.8.2020 arkisin klo 07:00-15:00.

Seuraavat asiat on oltava kunnossa ilmoittautumispisteelle saavuttaessa:

  • Yllämainitut koulutukset suoritettuna
  • Kuvallinen RFID-tunnisteella varustettu Valttikortti (koko ajan näkyvillä)
  • Työturvallisuuskeskuksen myöntämä Työturvallisuuskortti mukana
  • Tulitöissä SPEKin myöntämä Tulityökortti mukana

Kun kaikki on kunnossa, pisteeltä saat: Ajo- ja kulkuluvat ja vuosihuoltotarran

Liitetiedostot