Liity mukaan Suurteollisuuspuiston tekstiviestikanavalle – saat tiedon poikkeamatilanteista

Harjavallan asukkaille suunnatun tekstiviestikanavan tavoitteena on lisätä avoimesti tiedonkulkua yritysten toiminnan poikkeustilanteissa, joista aiheutuu tai voi aiheutua vaikutuksia tehdasalueen ulkopuolelle asuinympäristöön. Tilanteita voivat olla esimerkiksi poikkeuksellinen melu-, pöly-, tulipalo- tai päästötilanne.

Suurteollisuuspuiston teollisuusalueen yritykset viestivät oman harkintansa mukaan teollisuusalueen ulkopuolelle poikkeamatiedotteella. Poikkeamatiedote lähetetään tekstiviestinä – jos haluat mukaan jakeluun, täytä lomake yllä olevasta painikkeesta. Jos haluat pois kanavalta, lähetä tekstiviesti TIEDOTE STOP numeroon 18200.

HUOM! Mikäli mikä tahansa onnettomuustilanne aiheuttaa vaaraa tai suojautumistoimenpiteitä tehdasalueen ulkopuolelle, väestöä varoittaa ja väestölle tiedottamisesta vastaa pelastusviranomainen.

Suurteollisuuspuiston tehdasalue elää, hengittää ja kehittää osana harjavaltalaista yhteisöä. Harjavallan asukkaiden turvallisuus, viihtyvyys ja hyvinvointi ovat edellytys tehtaiden toiminnalle ja tulevaisuudelle. Tekstiviestikanavassa ovat mukana Boliden Harjavalta, Kemira, Nornickel Harjavalta ja Suomen Teollisuuden Energiapalvelut STEP.