Kulku alueella

Haluamme taata turvallisen työympäristön kaikille Suurteollisuuspuiston alueella työskenteleville. Yritysten oman henkilöstön ja alueella toimivien urakoitsijoiden turvallisuuteen ja hyvinvointiin kiinnitetään erityistä huomiota. Turvallisen työn perustana ovat yhteiset turvallisuusperiaatteet ja -säännöt.

Valvonta ja vartiointi

Suurteollisuuspuiston aluetta valvovat vartijat kamera- ja kulunvalvontajärjestelmän avulla. He opastavat vieraita, estävät asiattomien pääsyn teollisuusalueelle ja valvovat tehdasalueelle tulevaa sekä sieltä lähtevää rahtiliikennettä.

Kulku valvottua ja luvanvaraista

Suurteollisuuspuiston henkilöliikenneporteista kuljetaan henkilökohtaisella kulunvalvonta-avaimella. Vierailijat rekisteröidään kulunvalvontajärjestelmään vieraiden vastaanoton yhteydessä.

Liikenneturvallisuus tehdasalueella

Kuljetpa miten tahansa Suurteollisuuspuistossa, noudata aina liikennesääntöjä ja erityistä varovaisuutta. Tehdasalueella liikkuu paljon ajoneuvoja ja työkoneita. On tärkeää muistaa, että monet työkoneet rajoittavat kuljettajien näkyvyyttä, jolloin muiden alueella liikkujien tarkkaavaisuus on entistä tärkeämpää. Huomaa, että esimerkiksi sähköpotkulautojen käyttö on kielletty alueella.