Suurteollisuuspuiston koulutusportaali

Kulkuoikeus Suurteollisuuspuiston alueelle edellyttää voimassaolevaa kulkulupaoikeutta ja hyväksytysti suoritettuja perehdytyskursseja. Alta löydät kirjautumispainikkeen Suurteollisuuspuiston koulutusportaaliin sekä ohjeita portaalin käyttöön. Jokaisen henkilön tulee rekisteröityä koulutusportaaliin.

HUOM! Boliden Harjavallan työntekijät käyttävät kertakirjautumislinkkiä. 

HUOM! Mikäli olet tulossa Nornickel Harjavallan työmaalle, muista käydä suorittamassa myös Nornickelin turvallisuusperehdytys Nornickelin koulutusportaalissa osoitteessa: koulutus.nornickel.fi    Tutustu ensin rekisteröitymisohjeeseen.

Lisätietoja koulutusportaalin käyttöön liittyvissä asioissa saat:

  • Boliden Harjavalta / turvallisuuspäällikkö Tanja Lilja, tanja.lilja@boliden.com
  • Nornickel Harjavalta / turvallisuuspäällikkö Iiris Paavisto, iiris.paavisto@nornickel.fi

Rekisteröidy koulutusportaaliin

Klikkaa Rekisteröidy palveluun.  Syötä oma veronumerosi ja sukunimesi ja valitse Hae tiedot. Ohjelma tarkistaa löytyvätkö tietosi jo palvelusta.  Jos yrityksesi on lisännyt henkilötietosi ALKU-järjestelmään, sinulle avautuu henkilötietolomake. Täydennä lomakkeessa kysyttävät tiedot. Puhelinnumeroa tai sähköpostitietoa tarvitaan tilanteessa, jos olet unohtanut salasanasi. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein.

Sen mukaan minkä Isäntäyrityksen olet valinnut Suurteolllisuuspuiston yrityksistä, määrittää mitä kursseja sinun koulutusportaalista löytyy.  Suurteollisuuspuiston turvallisuuden yleisperehdytyskurssi löytyy kaikkien valittavien yritysten alta.

Kun olet rekisteröitynyt

Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun, pääset suorittamaan uusia kursseja syöttämällä veronumerosi ja rekisteröintivaiheessa antamasi salasanan. Veronumerosi toimii käyttäjätunnuksena. Jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana.

Jos henkilötietojasi ei ole vielä luotu ALKU-järjestelmään, pääset kuitenkin suorittamaan kursseja. Huomio, että kurssitietosi eivät tällöin siirry ALKU-järjestelmään.

Koulutusportaalin kurssit

Koulutusportaalista löydät kurssit, jotka sinulla tulee olla suoritettuna kulkuluvan anomiseksi Suurteollisuuspuiston alueelle.

Jos olet tulossa vuosihuoltotyömaalle töihin sinun tulee suorittaa turvallisuuden yleisperehdytyksen lisäksi myös  tilaajayrityksen Vuosihuoltoperehdytys. Vuosihuollon ulkopuolisiin töihin tullessa kulkuluvan saamiseksi riittää Suurteollisuuspuiston turvallisuuden yleisperehdytys.

HUOM! Nornickelin turvallisuusperehdytys ja vuosihuoltoperehdytys suoritetaan osoitteessa koulutus.nornickel.fi. Tutustu rekisteröitymisohjeeseen ennen kirjautumista.

Valitse kurssilistalta oikea kurssi ja klikkaa Aloita.

Suurteollisuuspuiston turvallisuuden yleisperehdytyksen verkkokoulutukseen on koottu tärkeimmät turvallisuusasiat, jotka sinun on huomioitava voidaksesi työskennellä turvallisesti Suurteollisuuspuistossa. Katso eri osa-alueiden perehdytysvideot tarkkaavaisesti ja vastaa niiden jälkeen monivalintakysymyksiin. Näet perehdytyksen etenemisen sivun vasemmasta yläkulmasta. Suoritettuasi perehdytyksen hyväksytysti suorituksesi kirjaantuu tehdasalueen ALKU ajo- ja kulkulupajärjestelmään. Perehdytyksen kesto on noin 30 minuuttia. Siirry perehdytyksessä eteenpäin sivun oikean reunan nuolesta.

Ano kulkutunniste erikseen

Huomioithan, että suorituksesi ei automaattisesti oikeuta kulkulupaa alueelle. Henkilökohtainen kulkutunniste anotaan erikseen. Varmista esimieheltäsi tai yhdyshenkilöltäsi, että sinulle on tehty kulkulupahakemus tehdasalueen ALKU -järjestelmään (ajo- ja kulkuluvat). Suureollisuuspuiston turvallisuuden yleisperehdytys  on voimassa yhden vuoden. Saat 11 kuukauden kuluttua muistutuksen perehdytyksen suorittamisesta uudelleen.

Vuosihuoltoperehdytys on voimassa vain kulloisenkin vuoden vuosihuoltotyömaalle.