Tehtävät
Sähköautomaatioasentaja toimii monipuolisissa kunnossapitotehtävissä yhtiön kuparielektrolyysissä Kupariteollisuuspuistossa Porissa. Työssäsi pääset osallistumaan muun muassa prosessin mittaus- ja säätölaitteiden, ohjelmoitavien logiikoiden sekä moottorikäyttöjen kunnossapitoon ja uudisasennuksiin.

 

Koulutus ja vaatimukset
Koulutusvaatimuksena on automatiikka-, instrumentointi- tai sähköasentajan perustutkinto. Edellytämme henkilöltä vuorotyövalmiutta sekä itsenäiseen sähkötyöhön oikeuttavia valtuuksia (työkokemus yli 2 vuotta).  Prosessiteollisuuden koneautomaation ohjelmoitavat logiikat, instrumentoinnin kenttälaitteiden tunteminen ja säätöpiirien ymmärtäminen katsotaan eduksi. Työ vaatii oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvä suomen kielen taito on edellytys, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme, että jaat perusarvomme; huolenpito, rohkeus ja vastuu. Bolidenillä koko henkilöstö osallistuu aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön luomiseen. Terveys- ja turvallisuusasiat ovat työyhteisössämme aina etusijalla.

 

Tule rakentamaan eteenpäin satavuotista historiaamme ja kestävää tulevaisuutta metallien avulla – muille suuntaa näyttäen!

Valmistamme vihreään siirtymään tarvittavia metalleja muita edellä, ylpeästi ja yhdessä – jatkuvasti osaamistamme kehittäen sekä toisistamme ja ympäristöstämme huolta pitäen. Ura meillä tarkoittaa monipuolisia tehtäviä ja monia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun vakaassa ja innovaatiohenkisessä työyhteisössä, alan edelläkävijöiden etujoukoissa. Tärkeä missiomme, turvallisuus, mukavat työkaverit ja erittäin kattavat henkilöstöedut ovat avaintekijöitä, joista viihtyisä arkemme rakentuu. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun Boliden aloitti toimintansa – tule mukaamme juhlimaan ja rakentamaan vaikuttavaa tarinaamme eteenpäin!

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 8.10.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Aki Kangas, puh. 040 759 4131, aki.kangas@boliden.com

Lisätietoja rekrytoinnista antaa henkilöstöpäällikkö Reijo Salminen, puh. 040 832 6498, reijo.salminen@boliden.com.