Boliden Harjavalta jalostaa kuparia ja nikkeliä vihreää siirtymää varten uusiutuvan energiantuotannon ja sähköistymisen tarpeisiin. Yhtiön nikkelisulatto on ainoa Euroopassa ja sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Yhtiö työllistää 570 eri alojen ammattilaista kupari- ja nikkelisulatolla ja rikkihappotehtailla Harjavallassa sekä kuparielektrolyysissä Porissa. Yrityksen vuoden 2022 tuotannon arvo oli 2,7 miljardia euroa.

 

Tehtävät

Sähköautomaatiossa kunnossapitoinsinöörinä vastaat Boliden Harjavallan tuotantolinjan sähköautomaatiotöistä ja -laitteista, sekä niiden kehityksestä yhtiön Harjavallan tehtailla. Toimit asiantuntevan sähköautomaatioasentajatiimin esihenkilönä, ja varmistat tiimisi turvallisen ja laadukkaan työskentelyn. Teet aktiivista yhteistyötä oman tiimisi asentajien, muiden kunnossapitotiimien ja tuotanto-osastoista koostuvien sisäisten asiakkaiden kanssa.

Haemme tiimipelaajaa, jolla on järjestelmällinen, aktiivinen ja tavoitteellinen työote sekä hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on halu kehittää vastuualuettasi aktiivisesti oman tiimisi tuella.

Koulutus ja vaatimukset

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta, tiimityöskentelytaitoja sekä kunnossapidon perusteiden hallintaa. Kokemus teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan myös vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteisyöstä eri verkostoissa.

Odotamme, että jaat perusarvomme; huolenpito, rohkeus ja vastuu. Bolidenilla koko henkilöstö osallistuu aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön luomiseen. Terveys- ja turvallisuusasiat ovat työyhteisössämme aina etusijalla.

Tule rakentamaan eteenpäin satavuotista historiaamme ja kestävää tulevaisuutta metallien avulla – muille suuntaa näyttäen!

Valmistamme vihreään siirtymään tarvittavia metalleja muita edellä, ylpeästi ja yhdessä – jatkuvasti osaamistamme kehittäen sekä toisistamme ja ympäristöstämme huolta pitäen. Ura meillä tarkoittaa monipuolisia tehtäviä ja monia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun vakaassa ja innovaatiohenkisessä työyhteisössä, alan edelläkävijöiden etujoukoissa. Tärkeä missiomme, turvallisuus, mukavat työkaverit ja erittäin kattavat henkilöstöedut ovat avaintekijöitä, joista viihtyisä arkemme rakentuu. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun Boliden aloitti toimintansa – tule mukaamme juhlimaan ja rakentamaan vaikuttavaa tarinaamme eteenpäin!

Kiinnostuitko?

  • Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 5.11.2023.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jari Holmberg, puh. 040 167 7505, jari.holmberg@boliden.com
  • Lisätietoja rekrytoinnista antaa henkilöstöpäällikkö Reijo Salminen, puh. 040 832 6498, reijo.salminen@boliden.com.