Boliden Harjavalta jalostaa kuparia ja nikkeliä vihreää siirtymää varten uusiutuvan energiantuotannon ja sähköistymisen tarpeisiin. Yhtiön nikkelisulatto on ainoa Euroopassa ja sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Yhtiö työllistää 570 eri alojen ammattilaista kupari- ja nikkelisulatolla ja rikkihappotehtailla Harjavallassa sekä kuparielektrolyysissä Porissa. Yrityksen vuoden 2022 tuotannon arvo oli 2,7 miljardia euroa.

 

Kansainvälisen kaivos- ja metallineuvoston (ICMM) jäsenenä Boliden on sitoutunut noudattamaan neuvoston asettamia standardeja, ohjeita ja sitoumuksia, jotka koskevat vastuullista kaivostoimintaa ja metallien tuotantoa. Yksi neuvoston keskeisistä standardeista on vuonna 2020 julkaistu patoturvallisuutta ohjaava standardi (GISTM, Global Industry Standard on Tailings Management).

Tehtävät

Toimit Boliden Harjavallan patoturvallisuusinsinöörinä ja vastaat GISTM-standardin mukaisen patoturvallisuusjärjestelmän rakentamisesta ja ylläpidosta Boliden Harjavallassa. Vastaat patoturvallisuustarkkailujen toteutumisesta ja teet yhteistyötä patoturvallisuusviranomaisen kanssa.  Toimit myös Boliden Harjavallan kaatopaikkarakentamisen hankkeista vastaavana projektipäällikkönä.

Vastaat Boliden Harjavallan maanalaisten rakenteiden, kuten alueen viemäreiden ja hyödykeverkoston, sekä liikenneväylien teknisestä hallinnoinnista ja rakennuttamishankkeista. Tehtävässäsi ylläpidät rakenteiden elinkaarihallintaa, kunnossapitosuunnitelmia ja vastaat korvausinvestointisuunnitelman ajantasaisuudesta. Vastaat myös VNa 205/2009 vaatimusten toteutumisesta rakennustöissä.

Odotukset

Haemme tiimipelaajaa, jolla on järjestelmällinen, aktiivinen ja tavoitteellinen työote sekä hyvät yhteistyötaidot. Toivomme, että sinulla on halu kehittää omaa vastuualuettasi jatkuvasti ja viedä asioita eteenpäin. Odotamme sinulta osaamista geotekniikasta ja maanrakennushankkeiden läpiviennistä. Arvostamme patoturvallisuusosaamista tai intoa kasvaa ja kehittyä patoturvallisuusasiantuntijaksi. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa insinööritason tutkintoa maanrakentamisesta tai geotekniikasta ja muutaman vuoden kokemusta rakentamishankkeista. Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Liity metallien jalostuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Valmistamme vihreään siirtymään tarvittavia metalleja muita edellä, ylpeästi ja yhdessä – jatkuvasti osaamistamme kehittäen sekä toisistamme ja ympäristöstämme huolta pitäen. Ura meillä tarkoittaa monipuolisia tehtäviä ja monia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun vakaassa ja innovaatiohenkisessä työyhteisössä, alan edelläkävijöiden etujoukoissa. Mukavat työkaverit ja erittäin kattavat henkilöstöedut ovat avaintekijöitä, joista viihtyisä arkemme rakentuu.

Hakemukset ja lisätietoja

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 29.10.2023 tästä. Hakemukset käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) säännösten mukaisesti.

Lisätietoja patoturvallisuuden osalta antaa ympäristöpäällikkö Fanni Martti puh. +358 50 377 8368

muun rakentamisen osalta kunnossapitoinsinööri Jari Ollila, puh. +358 40 1585 434.