Haemme prosessinhoitajia oppisopimuskoulutukseen Harjavaltaan ja Poriin

Prosessinhoitajana työskentelet erilaisissa metallurgisen teollisuuden tuotannon tehtävissä vuorotyössä Bolidenin Harjavallan tuotantolaitoksilla Harjavallassa tai Porissa. Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa.

Oppisopimusaikana opit tuntemaan tuotantolaitosten prosessit, saat kattavan perehdytyksen työtehtävien suorittamiseen ja mahdollisuuden kasvaa prosessiteollisuuden ammattilaiseksi. Oppisopimusaika on yhdestä kahteen vuotta ja sen aikana suoritetaan prosessiteollisuuden ammattitutkinto.

Odotamme sinulta tehtäviin soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai ylioppilastutkintoa. Tehtävissä on etua teollisuuden alan työkokemuksesta, mutta se ei ole ehdoton edellytys vaan tärkeämpää on halu kehittyä ja kasvaa uuteen ammattiin. Arvostamme teknistä ajattelua, positiivista asennetta, yhteistyötaitoja ja suomen kielen taitoa.

Haku toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 12.9.2021. Liitä hakemukseesi CV:si. Lisätietoja haun toteutuksesta antaa Sini Suolahti Adeccolta 040 664 1447, sini.suolahti@adecco.fi.

HUOM! Oppisopimushakuun liittyvä infotilaisuus järjestetään verkkotilaisuutena 27.08.2021 klo 9.00-10.30. Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä sähköposti osoitteeseen pauliina.rintala-dimic@adecco.fi niin saat vastausviestinä osallistumislinkin Teamsilla toteutettavaan infoon.