Haemme Ostajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden 2023 tai alkuvuoden 2024 aikana.

Yhden ostajistamme siirtyessä talon sisällä uuteen tehtävään, haemme nelihenkiseen hankintatiimiimme uutta jäsentä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana osaavaa hankintatiimiämme. Vastaat yhdessä tiimin kanssa käyttämiemme tuotantotarveaineiden, pakkausmateriaalien ja palvelujen tarvesuunnittelusta sekä hankinnasta vastuualueesi mukaisesti. Osallistut toimittajayhteistyöhön ja sen kehittämiseen sekä etsit parhaita hankinnan toimintatapoja yhdessä muiden osastojen kanssa. Ydinosaamistasi ovat ostamisen ja hankintatoimen toteuttaminen sekä siihen liittyvien sopimusten ja toimitusehtojen ymmärtäminen.

Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa yhteispeliä ja palveluasennetta. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielitaito, sekä kaupallinen tai soveltuva tekninen koulutus. Aiempi hankintakokemuksesi teollisuudesta sekä SAP-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän hyvin menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi ja osallistumaan yrityksen toiminnan kehittämiseen. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä laajan tuen työssä menestymiseen. Työnantajana arvostamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista muun muassa monipuolisten henkilökuntaetujen kautta ja tuemme osaamisen kehittämisestä. Tarjoamme henkilöstöllemme kattavat työterveyspalvelut, monipuoliset virkistys- ja harrastusmahdollisuudet, joustavat etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän.

Kiinnostuitko tästä ostajan tehtävästä? Jos vastasit kyllä, niin älä epäröi vaan hae tehtävää heti kuitenkin viimeistään 26.11.2023. Liitäthän mukaan hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hae tehtävää osoitteessa www.nornickel.fi  Huomioithan, että emme voi vastaanottaa sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja ostajan tehtävästä antaa hankintapäällikkö Päivi Hakasuo, p. 040 593 3663, 15.11.2023 klo 13.30-15.00 ja 22.11.2023 klo 14.00-16.00.