Suurteollisuuspuistossa toimii paljon eri toimialojen yrityksiä. Voit seurata vuoden mittaan Tutustu yritykseen -sivua.

Tutustu yritykseen: Valtasiirto – ratkaisevaa logistiikkaa

Luotettavia logistiikkapalveluja maailman johtaville teollisuusyrityksille.

Valtasiirto ratkaisee teollisuuden ulko- ja sisälogistiikkaan liittyviä haasteita tapauskohtaisesti henkilökuntamme laaja-alaista ammattitaitoa hyödyntäen, sekä vuosien alalla toimimisen mukanaan tuomalla käytännön kokemuksella. Työllistämme 140 henkilöä toimipisteissämme Länsi-Suomessa. Palvelukokonaisuutemme kattaa ulko- ja sisälogistiikan lisäksi terminaalipalvelut, korjaamo- ja huoltopalvelut, maanrakennuspalvelut sekä alueiden hoidon.

Valtasiirron toimintaa ovat aina sanelleet luotettavuus, ammattitaitoisuus, prosessituntemus, monipuolisuus ja edelläkävijyys. Vuodesta 2003 lähtien toiminta on ollut laatusertifioitua: toimintamme täyttää ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmästandardin, ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin sekä ISO 45001:2018 työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmästandardin vaatimukset.

Tulevaisuudessa tavoitteet ja ydinarvot pysyvät samoina kuin ennenkin: Valtasiirto kehittää omaa toimintaansa ja palvelujaan tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa, prosessimuutoksiin ja tuotekehityksen vaatimuksiin joustavasti vastaten.

Tutustu tarkemmin yritykseemme nettisivuillamme www.valtasiirto.fi tai seuraa meitä LinkedInissä, Facebookissa ja Instagramissa.

Seuraavaksi esittelyssä: Valtasata